Ποιοι είμαστε

ITIT logo white back
sandwich-stroggylo-quote

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης και της μαζικής παραγωγής συσκευασμένων προϊόντων από το 1997. Υπήρξε μια από τις πρώτες επιχειρήσεις σε πανελλήνιο επίπεδο που τόλμησε να πρωτοτυπήσει και να παράγει το τότε άγνωστο σε όλους κρύο σάντουιτς. Η πορεία της εταιρίας μας με βλέμμα που στρέφεται αποκλειστικά στο μέλλον, συμπεριλαμβάνει το 2001 στους καταλόγους της το γαλλικό κρουασάν, ένα προϊόν που μέχρι σήμερα με μεράκι συνεχίζουμε να το εξελίσσουμε.

Αδιαπραγμάτευτο και πρωτεύον μέλημα της εταιρίας μας αποτελεί η εφαρμογή των υγειονομικών κανόνων στο μέγιστο, έτσι το 2003 όπου κατασκευάστηκε το πρώτο μας εργοστάσιο, φροντίσαμε να λάβουμε τις πιστοποιήσεις HACCP και ISO22000. Από το 2014 η πολιτική της εταιρίας μας συμπεριλαμβάνει και το να αναλαμβάνει αντιπροσωπίες εταιριών.

 

Επιλέγουμε πάντοτε συνεργάτες με όραμα και ποιοτικά προϊόντα που επιθυμούν να διευρύνουν τον κύκλο εργασιών τους στην βόρεια Ελλάδα, με αποτέλεσμα να διαθέτουμε πλέον ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που δεν υστερεί σε τίποτα από επιχειρήσεις κολοσσούς του κλάδου.

Διαθέτουμε μια εξαιρετικά ποιοτική γκάμα σε κρύα σάντουιτς που διαχωρίζεται σε δύο κλάδους: Golden και Simple Project

Οι επαγγελματικές επιτυχίες όμως μας επέτρεψαν να συμπεριλάβουμε στους καταλόγους και αλλά προϊόντα όπως: συσκευασμένα κριτσίνια 5 γεύσεων, μπάρες μελιού 3 γεύσεων αλλά και μια σειρά σε γλυκά προϊόντα.

Ο στόχος της εταιρίας μας 23 χρόνια τώρα παραμένει ο ίδιος: παροχή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Φόρμα επικοινωνίας