Ποιοι είμαστε

ITIT logo white back
sandwich-stroggylo-quote

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης και της μαζικής παραγωγής συσκευασμένων προϊόντων από το 1997. Υπήρξε μια από τις πρώτες επιχειρήσεις σε πανελλήνιο επίπεδο που τόλμησε να πρωτοτυπήσει και να παράγει το τότε άγνωστο σε όλους κρύο σάντουιτς. Η πορεία της εταιρίας μας με βλέμμα που στρέφεται αποκλειστικά στο μέλλον, συμπεριλαμβάνει το 2001 στους καταλόγους της το γαλλικό κρουασάν, ένα προϊόν που μέχρι σήμερα με μεράκι συνεχίζουμε να το εξελίσσουμε.

Αδιαπραγμάτευτο και πρωτεύον μέλημα της εταιρίας μας αποτελεί η εφαρμογή των υγειονομικών κανόνων στο μέγιστο, έτσι το 2003 όπου κατασκευάστηκε το πρώτο μας εργοστάσιο, φροντίσαμε να λάβουμε τις πιστοποιήσεις HACCP και ISO22000. Από το 2014 η πολιτική της εταιρίας μας συμπεριλαμβάνει και το να αναλαμβάνει αντιπροσωπίες εταιριών.

Επιλέγουμε πάντοτε συνεργάτες με όραμα και ποιοτικά προϊόντα που επιθυμούν να διευρύνουν τον κύκλο εργασιών τους στην βόρεια Ελλάδα, με αποτέλεσμα να διαθέτουμε πλέον ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που δεν υστερεί σε τίποτα από επιχειρήσεις κολοσσούς του κλάδου.

 

Διαθέτουμε μια εξαιρετικά ποιοτική γκάμα σε κρύα σάντουιτς που διαχωρίζεται σε δύο κλάδους: Golden και Simple Project. Επιπροσθέτως, μετά την αποκλειστική συνεργασία μας με την εταιρία Choco max που αποτελεί πυλώνα της κρητικής επιχειρηματικότητας, έχουμε ξεπεράσει πλέον τα 7 είδη κρουασάν.

Οι επαγγελματικές επιτυχίες όμως μας επέτρεψαν να συμπεριλάβουμε στους καταλόγους και αλλά προϊόντα όπως: συσκευασμένα κριτσίνια 5 γεύσεων, μπάρες μελιού 3 γεύσεων αλλά και μια σειρά σε γλυκά προϊόντα όπως soft cookies, lemon pie, apple pie και strudel κανέλας.

Η iTiT πλέον με εμπειρία 23 χρόνων και με αίσθημα ευθύνης διευρύνει τον κύκλο εργασιών της και εισέρχεται δυναμικά στον υγειονομικό χώρο με ρηξικέλευθο τροπο, παράγοντας ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΝ.
Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι το πολυαιθυλένιο, υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό που ενδείκνυται στις υψηλές θερμοκρασίες.

Ο στόχος της εταιρίας μας 23 χρόνια τώρα παραμένει ο ίδιος: παροχή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων

ΚΑΛΥΜΜΑ ΓΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΪΟΝ!

Η εταιρία μας, ευαισθητοποιημένη από την παρούσα περιοριστική κατάσταση, έβγαλε μία πατέντα, ένα ΚΑΛΥΜΜΑ ΓΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ. Ανθεκτικό, αδιάβροχο, οικονομικό για την αγορά, διάφανο που δεν αλλοιώνει το χαρακτήρα του εκάστοτε καταστήματος.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Απευθυνόμαστε σε:

  • beach bar
  • πισίνες
  • ξενοδοχεία, όπου θα μπορεί να ανήκει στις παροχές του δωματίου διαθέσιμο στον πελάτη για την επίσκεψή του στην πισίνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Φόρμα επικοινωνίας